Maataso Oy palvelee yksityistalouksia ja taloyhtiöitä kuin myös yrityksiä monipuolisesti kaikissa maanrakennusalan töissä

Yhteystiedot

Tutustu kattaviin palveluihimme tai ota yhteyttä ja kysy lisää!

Olemme piha- ja viherrakentamisen ammattilaisia. Toteutamme kaikenlaiset piharakentamistyöt, niin maisemoinnit kuin kivetykset pihaan kuin pihaan!

Hoidamme niin taloyhtiöiden kuin yksityisten piha-alueet. Huolehdimme viheralueiden ja parkkialueiden kunnossapidosta ja talvikausina myös lumitöistä sopimuksen mukaan.

Hoidamme kaikki maansiirtotyöt kattavalla kalustollamme. Toimitamme myös tarvittaessa kate- ja perustustarpeet, sorat ja maa-ainekset.

Monipuolinen kalustomme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttavat vaativatkin kaivuu-urakat salaojien ja ojien kunnostuksesta ja perustamisesta aina kantojen ja kivien poistoihin.

Toteutamme talon pohjatyöt ja kunnallis­tekniikan kaivuut sekä asennukset tontillasi niin uudiskohteissa kuin saneerattavissa kohteissa. Teemme myös talon ulkopuoliset kosteuseristykset, salaojitukset ja maanalaiset sadevesijärjestelmät.

Vuokraamme vaihtolavat moneen tarpeeseen taloyhtiöille, yrityksille ja yksityisille joustavilla vuokrausehdoilla, perille tuotuna!

Teemme kokonaisvaltaista tieurakointia aina pohjatöistä asfaltointiin ja tiekunnossapitoon. Toteutamme myös teiden perusparannukset ja saneeraukset.

Piikkaustyöt
Pienet kirvesmiehentyöt
Asfaltoinnit
Putkistokuvaukset

Työtilaukset:

0400 521 357 / Jukka-Pekka Mäkelä

Osoite:
Autoilijankatu 32
20780 Kaarina